Væksthus Hovedstadsregionen · Fruebjergvej 3, 2100 København Ø · Tlf.: 30108080. Mail: levvel@vhhr.dk

 

 

 

Netværksaktiviteter

Lev Vel har været vært for er en række netværksarrangementer, hvor deltagerne i innovationsprojekterne og andre interesserede mødtes. Formålet var at give parterne mulighed for dialog og på den måde indbyde til yderligere samarbejde. Netværksaktiviteterne har fungeret som 'driver' både for de tre første større innovationsprojekter i Lev Vel, ligesom ideerne til de efterfølgende mindre innovationsprojekter i Lev Vel blev udviklet her.


Netværksaktiviteterne har også generelt fungeret som et værksted for innovationssamarbejder, der rækker ud over Lev Vel innovationsprojekterne. Et værksted, hvor særligt små og mellemstore virksomheder fik muligheden for at deltage og drage nytte af samarbejdet om innovation.


Netværksaktiviteterne i Lev Vel har været åben for alle - blot man er interesseret i at mødes med andre, der arbejder med innovation inden for ældre- eller sundhedsområdet.

Citat

"Vi skal skabe metoder, services og produkter, som gør, at vi kan afhjælpe den udfordring, som Danmark står overfor, hvor flere ældre efterspørger services, selvom der hverken er hænder eller penge til det." Marlene Haugaard, direktør, væksthushovedstadsregionen.

Kontakt

saraSara Øllgaard
Projektleder
E-mail: sol@vhhr.dk
Tlf.+45 30108095

 

Hovedstadenfist