Væksthus Hovedstadsregionen · Fruebjergvej 3, 2100 København Ø · Tlf.: 30108080. Mail: levvel@vhhr.dk

 

 

 

Boost dit salg med hjælp fra dine kunder

lille


Hvad synes dine kunder egentlig om dit produkt? Hvordan skaber du produkter, som møder dine kunders behov? Hvilke metoder kan give dig indsigt i dine kunders liv?

Lev Vel Klubben inviterer til et spændende eftermiddagsarrangement, hvor du får inspiration til, hvordan din virksomhed kan øge sit salg ved at få et bedre kendskab til kunderne.

Vi har inviteret en række eksperter fra Designit, Copenhagen Living Lab og VIA Design til at holde inspirationssessioner, der giver dig indsigt i konkrete metoder, som du kan bruge til at øge din forståelse for dine kunder og deres behov. De tre inspirationssessioner kommer til at omhandle:

  • Serviceinnovation v. Designit
    Serviceinnovation tager udgangspunkt i brugerens oplevelse med en bestemt ydelse eller service for derved at optimere og tilpasse den til brugerens adfærd og behov. Serviceinnovation er et ubredt fænomen i udlandet – fx bygger Apples forretningsmodel i høj grad på serviceinnovation – men her hjemme udnyttes potentialet ved serviceinnovation endnu kun i begrænset omfang.

  • LEGO RealPlay v. Copenhagen Living Lab
    Alle kender LEGO - alle kan være med. LEGO RealPlay kan bruges til at forstå kundernes behov og problemer. Det er en anderledes og inspirerende måde at identificere innovationsmuligheder på og kan med fordel bruges til en tidlig konceptualisering af nye løsninger.

  • Personas v. VIA Design
    For at kunne skabe produkter og ydelser, som rammer ens kunder, er det vigtigt at have en forståelse for, hvem kunderne er. Her kan personas bruges. Personas går ud på at generere en serie fiktive repræsentanter, som kan give indlevelse og en fælles forståelse for en specifik målgruppe. Personas bruges med succes i mange forskellige brancher.


Download programmet her

Tid og sted: 6.december kl. 14 -17
Sted: SOHO Kontorhotel, Flæsketorvet 68, 1711 København V
Tilmelding: Tilmeld dig her
Hvis du udebliver koster det 500 kr i no-show fee.

Kontakt

Malene Jæpelt
Projektkonsulent
E-mail: mj@vhhr.dk
Tlf.26547691

Download programmet

flyer

Hent programmet her

Kommunal nytænkning

Fredag den 28. oktober 2011 holdt icph en stor konference om offentlig-privat innovation (OPI) med masser af spændende oplæg, glade deltagere og boglancering.

Få et indblik i hvad der skete til konferencen, se interview med nogle af oplægsholderne og download dagens præsentationer her.

Hovedstadenfist