Væksthus Hovedstadsregionen · Fruebjergvej 3, 2100 København Ø · Tlf.: 30108080. Mail: levvel@vhhr.dk

 

 

 

Forebyggende Selvmonitorering

Formålet med projektet er at udvikle nye og kommercielle løsninger, der gør ældre til mere informerede og aktive borgere. Løsninger, som giver dem adgang til indsigt i egen sundhed, helbred og behandling, så de selv kan forebygge og handle. Dermed kan de aktivt være med til at bevare deres livskvalitet, funktionsevne og en højere grad af selvhjulpenhed.

 

Læs mere om Forebyggende Selvmonitorering i kapitel 3 i Lev Vels bog.

 

For mere information om Forebyggende Selvmonitorering kontakt projektleder Eva Kühne.

Partnere

DELTA, GN Resound, Oticon, Welfare Solutions, Denmark Communications - Dencomm, Optimov, Nabto, C4U Technologies, Bispebjerg Hospital, Helsingør Kommune, Helsingør Diskuscenter, DI ITEK, Foreningen Sundt Seniorliv, Castberggård, Alexandra Instituttet, Aarhus Universitet - Datalogisk Institut, KU CESA, Center for Sundhedsinnovation

Brugerindsigter

Vi har løbende inddraget brugerne i udviklingsprocessen for derved at sikre overenstemmelse mellem de produkter og services vi udviklede og brugernes behov.

Find vores brugerindsigter her.

Prototyper

Vi har i Forebyggende Selvmonitorering udforsket fire forskellige muligheder for selvmonitorering, som både ældre og yngre kan få glæde af.

Læs om prototyperne det har ført til her.

Viden

I Forebyggende Selvmonitorering har vi blandt andet genereret ny viden om ældre borgeres motivation til at selvmonitorere deres helbred.

Du kan få del i vores viden her.

Hovedstadenfist