Væksthus Hovedstadsregionen · Fruebjergvej 3, 2100 København Ø · Tlf.: 30108080. Mail: levvel@vhhr.dk

 

 

 

Mødestedet

Formålet med projektet er at udvikle nye typer af mødesteder for selvhjulpne ældre. Mødesteder, der vil virke tiltrækkende og motiverende, fordi de øger både den mentale og fysiske fitness gennem en kombination af leg, oplevelse, træning og samvær.

 

Læs mere om Mødestedet i kapitel 2 i Lev Vel bogen.

 

For mere information om Mødestedet kontakt projektleder Trine Plambech.

 

Partnerne

Alexandra Instituttet, Dansk Fitness, Fit&Sund, Entertainment Robotics, Medical Device Business Catalyst, Falck, Gentofte Kommune, Gladsaxe Kommune, Københavns Kommune, Aktivitetshuset Wiedergården Dragør, DTU - Center for Playware, ITU, KU CESA, Danmarks Designskole, Professionshøjskolen Metropol, Den danske Diakonissestiftelse, Foreningen Hjernesund, Foreningen Sundt Seniorliv

Brugerindsigter

I projektet har vi løbende arbejdet med at skabe indsigt om brugerne herunder ældres forhold til teknologi og aldringsprocessen.

Du kan læse mere om indsigterne her.

Prototyper

I Mødestedet har vi sammen udviklet fire nye prototyper, der kombinerer ny teknologi med leg, oplevelse, træning og samvær.

Læs mere om prototyperne her.

Viden

Igennem vores arbejde har vi blandt andet skabt ny viden om hvordan ny teknologi kan stimulere ældre til fysisk og mental aktivitet.

Få del i alt den viden vi har skabt her.

Hovedstadenfist